Onze vernieuwde website

Onze vernieuwde website

Welkom op de vernieuwde website van E-cig4U. Onze webshop is omgezet naar een eenvoudige website. Door het ‘kopen op afstand’ verbod van 1 juli 2023 met betrekking tot tabak en elektronische sigaretten, had een volledig functionele commerce website geen zin meer.

Nu sinds 2011 mensen te hebben voorzien van hun dampwaar en toebehoren via internet is het duidelijk dat de overheid de mogelijkheden voor het aanschaffen van e-sigaretten en toebehoren definitief heeft veranderd en dat we daar op moeten anticiperen. Onze nieuwe website heeft dan ook als doel onze stenen winkel in Woudrichem in de spotlights te zetten en de klanten de juiste weg te wijzen naar hun vertrouwde e-sigaretten winkel waar ze soms al jaren lang hun bestelling plaatsten.

Om het u wat makkelijker te maken de weg naar onze winkel te vinden hebben we op deze website voor u een handige routeplanner geplaatst. U hoeft alleen nog maar het vertrekpunt in te vullen.

Op onze website kunt u informatie vinden over de openingstijden van onze winkel, ons email adres voor het stellen van vragen en ons telefoonnummer voor direct contact met onze klantenservice. Op onze blogpagina kunt u diverse informatie- en opiniestukjes van ons lezen.

Helaas kunt u geen artikelen meer opzoeken en dus ook geen bestellingen meer plaatsen. Om te weten of een artikel voorradig is in onze winkel kunt u ons bellen of mailen. We proberen u dan zo goed mogelijk te informeren.

We zijn als winkel ook te vinden op Social Media. Onze Facebook pagina wordt regelmatig bijgewerkt met ditjes en datjes. Via de menuoptie Contact en Informatie kunt u via Google adresgegevens, de kaart, piekmomenten in de winkel en de Google reviews bekijken.