Schaarste: 4e kwart 2023

Schaarste: 4e kwart 2023

We gaan het laatste kwartaal in van het jaar 2023. Het is aftellen naar 1 januari 2024, waarop het smaakjesverbod van kracht zal zijn. Diverse Vape-shops hebben nog voorraden van liquids met smaakjes, of met tabakssmaak die straks dus niet meer verkocht mogen worden van de Nederlandse staat. De meeste ondernemers zullen proberen om tegen het einde van het jaar hun voorraad van de dan ‘verboden’ vloeistoffen te hebben uitverkocht. Dat betekent dat geleidelijk aan voor sommige liquids een schaarste zal optreden, of dat deze tegen het einde van het jaar niet meer verkrijgbaar zullen zijn. Dit geldt ook voor de disposables ofwel Vapes met smaakjes die eenmalig bruikbaar zijn.

Ook E-cig4u moet, om niet met een magazijn vol onverkoopbare vloeistof te blijven zitten op 1 januari a.s., hierop handelen.

Dat betekent dat vanaf oktober 2023 ook bij ons diverse minder courante liquids niet meer worden aangekocht, waardoor die liquids schaars gaan worden. Uiteindelijk zal het voorkomen dat uw liquid niet meer verkrijgbaar is. U kunt dan nog gaan mixen met twee verschillende nicotinewaardes om op uw nicotinewaarde uit te komen. Als dat ook niet meer gaat, dan kunt u een ander merk of andere smaak liquid gebruiken als dat nog voorradig is. Uiteindelijk blijven er op 1 januari 2024 alleen tabakssmaken over die voldoen aan de ingrediƫntenlijst van het RIVM.

Voor onze actuele voorraden kunt u altijd onze klantenservice bellen op 0183-853277 (kantoortijden) zodat u zeker weet dat u niet misgrijpt. We denken graag met u mee voor eventuele alternatieven.

lees ook onze blog: “het smaakjesverbod